Introducerar nya Bazaro appen

Vi är glada att meddela lanseringen av vår nyligen omdesignade Bazaro mobilapp! Denna uppdatering medför flera betydande förbättringar och nya funktioner som kommer att förbättra hanteringen av era leverantörsfakturor.

Förenklad inloggningsprocess

Tidigare krävdes en verifieringskod från en chef vid första inloggningen eller inloggning från en ny enhet, vilket kunde vara besvärligt. Nu kan du enkelt logga in med samma e-post och lösenord som du använder för vår webbapp, vilket eliminerar behovet av enhetsverifiering och förenklar åtkomsten.

Förbättrade fakturadetaljer och möjlighet till redigering

Tidigare kunde användare endast se själva fakturabilden. Den nya appen ger omfattande tillgång till avlästa data såsom fakturanummer, fakturadatum, leverantörsnamn, kostnadsställe, nettobelopp, totalbelopp, kontofördelning, artikelinformation och intern kommunikation om fakturan. Användare kan också göra ändringar direkt i appen, med åtkomstkontroller som säkerställer att de endast ser och redigerar det de har behörighet till.

 

Ny historikflik

Vi har lagt till en historikflik som låter användare se tidigare fakturor från samma leverantör. Detta gör det lättare att leta upp och jämföra tidigare fakturor direkt i appen, vilket ger snabb tillgång till historiska data för bättre beslutsfattande.

Förbättrad fakturascanning av pappersfakturor

Vår nya modul för att skanna fakturor direkt från appen med kameran är mycket mer avancerad och förbättrad. Bazaro 2.0 ger betydligt bättre och mer exakta resultat när vi avläser data från skannade fakturor, vilket ökar effektiviteten och noggrannheten.

Håll utkik efter fler uppdateringar när vi fortsätter att förbättra din fakturahanteringsupplevelse med Bazaro. Vi är engagerade i att förse dig med de bästa verktygen för att förenkla dina operationer och förbättra din verksamhet.

Leave a comment